Trosor

Använda trosor

Jag tar 300 kr för mina härligt fittluktande trosor och har nästan alltid ett par snuskigt kåtluktande svarta spetsstringtrosor på mig. Har givetvis även andra sorter i garderoben, så tala om vilket material, modell och färg som tänder dig mest. Självklart ingår 5-10 bilder då jag onanerar med dina trosor på, så du får se hur härligt jag har haft med dom. Jag har gärna på mig dom i flera dagar i rad, så dom luktar riktigt mycket från min kåta fitta. Är det så att du vill ha andra fläckar i trosorna så kan även det ordnas eller om det finns nått annat du vill att jag gör med dom, är det bara att säga till, dock kan det då kost lite mer, läs längre ner.

Har även använda strumpor av olika slag och tar 200 kr paret för dem. Tänk på att strumpor av nylon inte luktar särskilt mycket av fötterna. Dock har jag ofta fler par använda stay-ups liggandes och tar för 1 par 50 kr och frakten ingår. Eller 25 kr paret om du köper flera par.

Trosorna läggs sedan i en tätförsluten påse och skickas i en av postens diskreta blåa kuvert. Och jag skickar helst på söndag till onsdag så dom inte ska bli liggandes på posten över helgen. Kan även överlämnas IRL men tar extra för det.

Jag kan även rekommendera att köpa till en film där jag onanerar med just dina trosor. Jag tar 100 kr per minut för en sådan film, där jag visar hur snuskigt skönt jag kan ha med dom på, pussystuffing eller liknande.

Trosorna kan betalas med swish, paypal, till konto i Handelsbanken eller med kort via betallänk och betalningen görs först när trosorna är klara för att skickas till dig.

Vill du hämta trosorna irl tar jag 300 kr extra för det, om vi möts upp hos mig. Jag tar då av trosorna/strumporna framför dig. Vill du ta av dom eller smeka mig osv, räknar jag det som sexträff och det blir priser därefter istället. Ska vi mötas upp, inom 2 mil från där jag är tar jag 500 kr extra för det och kan då kräva 100 kr av det i förskottbetalning.